Премиерът Борисов пусна днес на профилната си страница във фейсбук

...
Премиерът Борисов пусна днес на профилната си страница във фейсбук
Коментари Харесай

Борисов с фейсбук предизвикателство за официална снимка с Тръмп

Премиерът Борисов пусна през днешния ден на профилната си страница във фейсбук публична фотография с американския президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания и насочи предизвикателство. " Чистосърдечно давам опция за нови “анализи ”, “препоръки ”, “тълкувания ” и изяви във връзка тази фотография  :-) другояче, просто протокол на Белия дом  :-), написа той.

Кадърът, озаглавен от българския министър председател " в компанията на Donald J. Trump и Melania Trump. " е обичаен детайл от приемите, давани от президента на Съединени американски щати за ръководителите на делегации, участващи в Общото заседание на Организация на обединените нации. Миналата година, аналогична фотография бе оповестена и на уеб страницата на президенството с първото семейство на Съединени американски щати и българския президент Румен Радев и брачната половинка му от приема за ръководителите на делегациите на Общото заседание на Организация на обединените нации.

Тази година Борисов води нашата делегация, само че мотивът за закачката са множеството мнения в обществените мрежи за видеокадри и фотоси, на които се вижда българският министър председател в тил да се ръкува с US-президента в хода на пленарна сесия. Повечето от тях подлагат на критика, омаловажават и осмиват поздрава сред Борисов и Тръмп.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР