Премиерът Борисов посети тайно Варна, но бе посрещнат от недоволни

...
Премиерът Борисов посети тайно Варна, но бе посрещнат от недоволни
Коментари Харесай

С викове ”Оставка!” бе посрещнат Борисов пред храм ”Св. Прокопий Варненски” във Варна

Премиерът Борисов посети скрито Варна, само че бе посрещнат от недоволни жители, скандиращи оставка. Те го приканиха да отиде и да инспектира авариралата за следващ път тръба във Варненското езеро.
От месеци той се крие от " всенародната обич " и публицистите в морската столица и страната, а за визитите му се схваща от лайфовете във " Facebook ".

Борисов постоя няколко минути новия храм " Св. Прокопий Варненски ", който тази заран бе осветлен, след което побърза да си тръгне. Медиите за следващ път не бяха осведомени за визитата.

Министър-председателят бе придружаван от кмета на града Иван Портних, написа Moreto.net.

Градоначалникът пропусна освещаването и литургията, както и церемонията по връчването на премиите от името на Варненска и Великопреславска света митрополия, като
вместо това пристигна дружно с министър-председателя.

В знак на признателност за изключителни заслуги към Варненска и Великопреславска епархия митрополит Йоан награди премиера с най-високия медал на епархията - " Свети апастол Андрей Първозвани ". Той получи и икона - подарък за освещаването на храма.

Финансовият министър Кирил Ананиев бе награден също. Той получи Почетния знак на Варненска и Великопреславска епархия, както и икона на Иисус Христос.

За заслуги в храмостроителствто Иван Портних бе награден с медал " Свети Прокопий Варненски ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР