Премиерът Борисов обеща, че ще обърнем внимание на "Хюндай", ако

...
Премиерът Борисов обеща, че ще обърнем внимание на "Хюндай", ако
Коментари Харесай

Единственият шанс на Хюндай да построят завода е да не им обърнем никакво внимание

Премиерът Борисов даде обещание, че ще обърнем внимание на "Хюндай ", в случай че дойдат да строят цех в България. Всъщност, единственият късмет на Хюндай да построят завода е да не им обърнем никакво внимание.

Това разяснява в профила си във Facebook Владимир Каролев.

Иначе, еколози ще им апелират ОВОС-а най-малко 5 години, по-късно будни жълтопаветници ще им подреден митинг 2-3 години, кметът ще се уплаши и ще им вземе разрешителното за градеж. Те ще го апелират в съда и ще изгубят най-малко още 5 години, след това ще има нов Оценка на въздействието върху околната среда, който ще бъде обжалван отново 5 години.

След това държавното управление ще им постави мораториум по политически аргументи, посланиците ще се разбучат и ще махнем мораториума, само че пък няма да им прокараме ток и вода до имота 3-4 години.

Накрая кадастърът ще тръгне да търси дюни в имота 3 години и ще открие дребна подземна дюна, което ще изисква цялостно препроектиране на завода, като за похлупак археолозите ще открият гаванче от 5 век пр.Хр., което ще замрази всичко за най-малко още 2 години.

Така ще им обърнем внимание, че в оптимистичния сюжет, първата кола на "Хюндай " ще се създаде в България, когато президентът на "Хюндай " е най-старият човек на Земята.

*Заглавието е на редакцията
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР