Премиерът Борисов нанесе поредния удар на държавността и Конституцията в

...
Премиерът Борисов нанесе поредния удар на държавността и Конституцията в
Коментари Харесай

Нинова: Борисов едно говори пред народа, друго пред началниците

„ Премиерът Борисов нанесе следващия удар на държавността и Конституцията в България, когато делегитимира решението на Министерски съвет с думите: „ това решение няма правна мощ, то е за някой ден “. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание.
Тя добави, че това изказване е още едно доказателство, след Истанбулската спогодба, че той организира двойнствена външна политика - Борисов приказва едно пред българите, друго- пред началниците в чужбина. „ Това е удар по престижа на България и българските институции “, уверена е Нинова.

Тя напомни, че незабавно след гласуването в Екологичен потенциал е свикала Изпълнителното бюро на партията- въпросът за Унгария е разискван и е взето решение. „ Смятаме, че решението за лишаване на гласа на Унгария е неточност и е още една стъпка към разделянето и разцеплението в Европа. То е назад на това, което ние желаеме –силна и единна не разграничена Европа “, разяснява водачът на левицата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР