Премиерът Борисов кацна директно в Пловдив на връщане след участието

...
Премиерът Борисов кацна директно в Пловдив на връщане след участието
Коментари Харесай

Борисов информиран за инцидента с товарния влак в Пловдив

Премиерът Борисов кацна непосредствено в Пловдив на връщане след присъединяване си в Мюнхенската конференция по сигурността, с цел да се запознае персонално и на място със обстановката към случая с товарния трен.

Цистерните от дерайлиралата тази заран комбинация в региона на гара Пловдив към този момент са изтеглени на задоволително разстояние от региона на гарата. Двата локомотива от композицията също са изправени и нормализирани и следва напълно скоро да бъдат изтеглени на безвредно разстояние от гара Пловдив.
 Локомотивът от Хитрино водил дерайлиралия трен в Пловдив
Локомотивът от Хитрино водил дерайлиралия трен в Пловдив

Влакът се е движил с 35 км/ч

Това рапортуваха на министър-председателя регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров и шефът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков, заяви държавната пресслужба.

Димитров осведоми премиера, че изрично няма приключване на газ както по време на случая, по този начин и след него. От 7.30 ч. сутринта на всеки кръговиден час за дейностите на всички държавни институции, които са работили на мястото на повредата.

Разследването на случая е поето от следователите от Националната следствена работа и се правят всички нужни процесуално-следствени дейности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР