Премиерът Борис Джонсън заяви, че Великобритания ще увеличи мащабното тестване

...
Премиерът Борис Джонсън заяви, че Великобритания ще увеличи мащабното тестване
Коментари Харесай

Джонсън смени тактиката с коронавируса, залага на масово тестване

Премиерът Борис Джонсън съобщи, че Англия ще " усили огромното тестване " на фона на възходяща вълна от рецензии за неспособността на английското държавно управление да обезпечи необятен скрининг за ковид.
Във видео известие Джонсън сподели, че тестването е " пътят за излизане от рецесията ".
" Увеличаваме всеобщото тестване. Както към този момент седмици и седмици наред споделям, това (тестването) е пътят за излизане от рецесията. Така ще наредим коронавирусния пъзел. Ето по какъв начин ще го победим в последна сметка ", сподели Джонсън.
Той реагира на рецензиите към държавното управление си, изключително в медиите, откакто чиновници разкриха, че единствено 2 000 от половин милион личен състав в Държавната здравна работа (NHS) са тествани.
Данните, оповестени в сряда, демонстрират, че в Обединеното кралство са умряли 2 352 души с COVID-19, което е 563 повече от предходния ден - най-голямото нарастване за ден. Двама от умрелите са медици.
Тестуването на необятната общност също беше подложено на критика като незадоволително. Във вторник в Англия бяха тествани 10 000 болнични пациенти и чиновници на NHS, което е доста под дневната цел от 25 000 и 70 000-те дневно в Германия. Различни проправителствени издания осъдиха проектите като " безредни ", " скандални " и " срамни ".
Пол Нърс, изпълнителен шеф на биомедицинския проучвателен център " Франсис Крик ", сподели пред BBC, че държавното управление би трябвало да работи в " духа на Дюнкерк " и да пусне " дребен транспортен съд " лаборатории да стартират скрининг за заболяването палач.
В момента Англия е в изключително състояние, като магазините са затворени, а хората следва да останат вкъщи, с цел да се опита да ограничи разпространяването на ковид.
Правителството даде обещание голям пакет в поддръжка за бизнеса и чиновниците, наранени от ограниченията, само че е изправено пред въпроса по какъв начин да разположи парите във времето. Новите данни оказват, че 950 000 души са кандидатствали за държавна помощ, известна като повсеместен заем, в последните две седмици. Той е разполагаем на безработни и лица с ниски приходи.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 2 април "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР