Премиерът Борис Джонсън е казал на среща на британски депутати

...
Премиерът Борис Джонсън е казал на среща на британски депутати
Коментари Харесай

Борис Джонсън се срещна с водещи британски депутати консерватори

Премиерът Борис Джонсън е споделил на среща на английски депутати консерватори, че Европейски Съюз и Обединеното кралство съвсем са се договорили за договорка за Брекзит, само че "върхът на планината към момента е частично затулен от облаци ", обявиха източници от съвещанието пред Ройтерс.

Според участник в срещата на Комитета 19221 Джонсън произнесъл къса оптимистична тирада, която била посрещната доста добре.

"Имаше възприятие за облекченение в залата, че сме съвсем на края на пътя, който беше доста дълъг ", изясни неизвестен реакционер народен представител пред Ройтерс.

Хората несъмнено считат, че договорка е постижима. Премиерът изрази задоволителна убеденост, че това е допустимо, добави източникът. Според различен народен представител Джонсън споделил: "Още не сме съумели. Изкачваме планината, върхът към този момент се вижда, въпреки че частично е затулен от облаци ".

Подкрепящият Брекзит народен представител реакционер Стив Бейкър споделил, че наподобява като че ли договорката може би ще е търпима.

Временно, техническо съглашение за Брекзит сред Европейски Съюз и Англия значително е готово в Брюксел през днешния ден следобяд и чака "общо утвърждение " от държавното управление в лоандон, съгласно източници от Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР