Премиерът Бенямин Нетаняху говори по-рано от Южен Израел и предупреди,

...
Премиерът Бенямин Нетаняху говори по-рано от Южен Израел и предупреди,
Коментари Харесай

Броят на жертвите в Ивицата Газа е близо 1500 frognews.bg

Премиерът Бенямин Нетаняху приказва по-рано от Южен Израел и предизвести, че страната ще употребява " голяма мощ " против въоръжената формация. Министърът на защитата на Израел по-рано подреди " цялостна блокада " на Ивицата Газа, прекъсвайки доставките на храна, гориво, електричество и вода - ход, който Human`s Right Watch остро осъди. 

Десетки хора са държани заложници от Хамас и фамилиите им обезверено търсят информация за тях. Въоръженото крило на Хамас, Бригадите Ал-Касам заплаши, че в случай че израелските удари по цивилни цели продължат, групировката ще стартира екзекуция в ефир на похитени израелски жители. 

Повече от 73 000 палестински поданици, живеещи по продължение на източните райони покрай израелската граница, напуснаха домовете си откакто Израел отприщи своя отговор на нападението на " Хамас ". Според Аднан Абу Хасна, медиен представител на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа на палестинските бежанци в Близкия изток (UNRWA), хора идват от всички елементи на Ивицата Газа, защото регионът обект на интензивни бомбардировки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР