Премиерът Алексис Ципрас открива днес 83-то техническо изложение. Почетен гост

...
Премиерът Алексис Ципрас открива днес 83-то техническо изложение. Почетен гост
Коментари Харесай

Мащабни протести ще има в Солун, синдикатите недоволни от правителството


Премиерът Алексис Ципрас открива през днешния ден 83-то техническо ревю. Почетен посетител на панаира са Съединени американски щати, като за формалното разкриване в Солун е американският министър на търговията Уилбър Рос. Градът е декориран в цветовете на американското знаме.

Премиерът Ципрас довечера ще изнесе тирада пред изложителите за икономическата стратегия на държавното управление в идната година. Очаква се той да уточни и ограничения по облекчение на налозите.

Синдикатите се приготвят за всеобщи протестни демонстрации против цялостната политика на държавното управление. Включват се и фермерите, съобщи БНР. От цялата страна идват последователи на концепцията " Македония е Гърция ", които ще стачкуват против съглашението със Скопие за името на Македония.

Градът е подложен под мощна полицейска защита. Над 5500 гръцки служители на реда охраняват целия град. В центъра са ситуирани специфичните елементи за битка с безредиците. Агенти на ФБР вземат участие в схемата по защита на панаирното градче. Властите се опасяват от присъединяване на анархисти в демонстрациите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР