Премиера - тази неделя, 29 ноември от 16.00 часа по

...
Премиера - тази неделя, 29 ноември от 16.00 часа по
Коментари Харесай

Гледайте „Мениджър на годината – ФИЛМЪТ“. Един различен поглед към света на бизнеса

Премиера - тази неделя, 29 ноември от 16.00 часа по bTV

В година като тази, повече от всеки път има потребност от мощни водачи, които с персонален образец да водят, окуражават и въодушевяват. За 13-та поредна година списание „ Мениджър “ провежда и организира най-престижния конкурс за висши мениджърски достижения у нас. " Мениджър на годината " още веднъж излъчи Десетката на Топ мениджърите на България и крайният победител - Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Точно във времена на тествания е значимо триумфът и остиженията на бизнес ръководителите в страната да бъдат разказани и показани на доста повече хора. Затова списание „ Мениджър “ продуцира документален филм с присъединяване на финалистите и сътрудниците на състезанието. Гост водещ на кино лентата е волейболната легенда Владимир Николов, на който бе предоставена задачата да събере националния тим по бизнес, формиран от десетимата финалисти в състезанието „ Мениджър на годината “ 2020.

Гледайте този филм, за да разберете какъв брой много прилики има сред спорта и бизнеса и по какъв начин думи като победа, проваляне, триумф, непримиримост, работа, тим, решения в точния миг, конкуренция, тактика значат едно и също и на бизнес, и на състезателен език.

„ Мениджър на годината – Филмът “ ще бъде излъчен на 29 ноември (неделя) от 16.00 часа по bTV.

***

За „ Мениджър на годината “ 2020

През 2020 година над 40 кандидата от 14 водещи сектора на стопанската система подадоха документи за присъединяване в състезанието. 33 от тях минаха във втори кръг, от който бяха излъчени и 10-те финалисти.

Финалистите в конкуренцията са избрани посредством особено основана за състезанието методология, изпълнявана по традиция от консултантска компания „ Делойт България “. При оценката на участниците се регистрират както финансовите им достижения, по този начин и лидерските им качества посредством 360-градусови изявленията със чиновници и сътрудници. Приходите за 2019 година на ръководените от финалистите компании сумарно са близо 3,5 милиарда лв., а общият брой чиновници, които обезпечават - 14 415.

Акцент в „ Мениджър на годината “ са моралните критерии. Всеки кандидат за огромния приз е приел Етичния кодекс на състезанието. Документът обобщава полезностите, правилата и виновните практики, които основават просвета на честност и управляват бизнес държанието на претендентите за състезанието. С подписването му всеки управител заявява, че води бизнеса си почтено, транспарантно и ползва положителни управнически практики.

Генерален спонсор на " Мениджър на годината " 2020 е. 

Състезанието за висши мениджърски достижения се организира и с поддръжката на:  ,   , ,  ,  .

Медийни сътрудници на самодейността са:,  ,, , , , , , 

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР