Премиер министърът на Русия Дмитрий Медведев обясни причината за оставката

...
Премиер министърът на Русия Дмитрий Медведев обясни причината за оставката
Коментари Харесай

С тези думи Медведев подаде оставката на правителството ВИДЕО

Премиер министърът на Русия Дмитрий Медведев изясни повода за оставката на държавното управление. По думите му тя е подадена в сходство с член 117 от Конституцията на Руската Федерация.

"Уважаеми Владимир Владимирович, уважаеми сътрудници, всички вие бяхте очевидци на посланието на президента на Русия. Владимир Владимирович като президент уточни освен целите на работа в страната ни през близката година, само че и цяла редица фундаментални промени в Конституцията на Руската Федерация.

Когато те бъдат признати, а по всяка възможност това ще бъде направено след разискване, ще внесат основни промени освен в редица членове на Конституцията, само че и в целия баланс на властта.

В изпълнителната власт, в законодателната, в правосъдната власт.

В този подтекст е явно, че ние като държавно управление на Руската Федерация сме длъжни да предоставим на президента на нашата страна опция да одобри нужните за това решения. И в тези условия, аз считам, че е вярно в сходство с член 117 от Конституцията държавното управление да подаде оставка ", съобщи Медведев.



По-рано Владимир Путин благодари на държавното управление на Медведев за работата и го помоли да извършва отговорностите си в техния цялостен размер до образуването на нов кабинет.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР