Premier лигаГрупа АФК Валекс надигра с 4:0 Селесао (Варна) в

...
Premier лигаГрупа АФК Валекс надигра с 4:0 Селесао (Варна) в
Коментари Харесай

Водещите отбори с победи в турнирите на АМФЛ-Варна

Premier лига

Група " А "

ФК Валекс надигра с 4:0 Селесао (Варна) в мач от 12-ия кръг на Premier лигата на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Два гола в дуела заби Павката, а по един прибавиха Иванов и SEKO.

АМФК Лудата Банда удари с 4:0 Fullmax. Петков осъществя два пъти, а Стоянов и Мишо, който бе определен за Играч на мача - по един път.

 

Група " Б "

МФК Монтана завоюва дербито на 12-ия кръг в Група " Б ", като надигра с 9:7 Балерини. Калкана стана Играч на мача поради четирите гола, които заби в противниковата мрежа, по два прибавиха Мечката и Камбата, а един - Станчев. За противника хеттрик означи Гайдарджиев, два пъти се разписа Пеци, а по един път - Монев и Димитров.

Порто-Ди Ес взе триумфа в различен от завързаните дуели - този против Зеленина, с 10:7. Калоян Иванов осъществя четири попадения и стана MVP, три добави Марков, а по един - Джамбазов, Андонов и Пецата. За " зелените " Гюрсата се регистрира с хеттрик, а останалите бяха дело на Рекса (2), Ганьо и Дяков.

Автомагистрали би Castalia с 9:7. Торес означи три попадения и бе избран за №1 в срещата, по два пъти точни бяха Боримечка и Стефанов, а по един път - Димитров и Шюкрю. За противника се разписаха Николов (4), Андреев (2) и Петров.

Весело село надигра Дебелият балет с 8:3. Героят на вечерта бе Кожухаров, който стана Играч на мача поради петте си гола, а останалите бяха дело на Иво (2) и Тодоров. За " балетистите " три пъти се разписа Димитров.

Атлетик Провадия се върна на победния път като надви над iGaming с 5:2. За триумфа по два пъти осъществиха Венков (MVP) и Ненчев, един път това стори Кателиев, а за изгубилия отбор - Великов и Георгиев.

 

 

Лига 1

Група " А "

Лудогорец-Доброплодно продължава да мачка всичко по пътя си в Лига 1 като в този кръг разгроми Искра с 10:1 и към този момент е с 11 триумфа от 11 дуела. Данков бе над всички и бе определен за MVP поради четирите си гола, по два прибавиха Петков и Димитров, а по един - Панайотов и Жеков, до момента в който за противника осъществя Йорданов.

Eurotex Boys надигра Therma Village с 12:5. Джибрата стана Играч на мача като дружно с Димитров означиха по пет гола, до момента в който съотборникът им Динята вкара още два. 

Parkmart разруши Devils с 14:0. Четири попадения означи Каменов, което му донесе и наградата за №1 в срещата, по три прибавиха Давидов и Ахмед, два - Павел, а по един - GAZZA и Коцето.

УВСК ВВМУ се оправи безапелационно с 10:3 против Пластхим (Аксаково). С хеттрик блесна Даната, по два пъти точни бяха Императора (MVP), Чъки и Костадинов, а един път - Кирчо, до момента в който за аксаковци осъществиха Помпата (2) и Дянков.

ФК Ария се оправи с Мрежите с 3:2. Наско осъществя два гола, а един - Иванов, до момента в който за изгубилия отбор това сториха Митев и Чефо.

 

 

Група Б

The Unity нанесе първа загуба на водача Бандата на Града, надделявайки с 4:3, и се изравни по точки с него - по 30. Два пъти за " Единството " се разписа Iniesta, а по един път - Николов и Гошката, до момента в който Панайотов бе избран за MVP. Милков, Станчев и Колев означиха за противника.

MFK TNT - ZARAFA би с 6:2 DevLabs. Попаденията реализиха Ангелов (2), дани, Иванов (Играч на мача), Кирилов и Бончев. За противника вкара Добрев.

Спейс Тийм надигра МЕТРО Варна с 8:6. Даката се регистрира с хеттрик и заслужи наградата за Играч на мача, а останалите голове означиха Панайотов (2), Стоянов и Пацо. За изгубилия отбор се разписаха Георгиев (2), Николов (2), Тони и Красьо.

 

 

 

Лига 2

В Лига 2 АМФК Лудата тайфа 2 продължава без изгубена точка, като 12-ата си победа реализира против Атлетико Варна с 8:0. Василев си заслужи наградата за №1 в дуела поради трите си гола, по два прибавиха Ицо и Недев, а един - Замера.

FC DJIEN и АФК Албион приключиха 8:8. С цели четири попадения за символичните домакини изригна Велев, а по две прибавиха Георгиев и Д. Христов. За " островитяните " Янков (MVP) и Кирчев блеснаха с по четири гола, а два добави Янков.

ЦСКА Аксаково се завърна на победния път, надделявайки над Розовите мамби с 5:3. Попадения за триумфа означиха Григоров и Марто, а за " змиите " с хеттрик се отличи Герге.

Локдаун би Березка с 5:3. Радо стана Играч на мача даради двата си маркирани гола, а по един път осъществиха МартиПарти, Маринов и Бакърджиев. За " руснаците " вкараха Гена (2) и Белолипетский.

ФК Телк би ФК Горното с 9:6. По няколко попадения за спечелилите забиха Маринов (MVP), Илиев и Петров, а за противника осъществиха Алекс (4), Носко и Костов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР