Премести се, яребико в крушово дърво — ето кученце в

...
Премести се, яребико в крушово дърво — ето кученце в
Коментари Харесай

Противопоставящото се на гравитацията куче се събра отново с изпаднали в беда родители, след като изчезна на 25-футово дърво

Премести се, яребико в крушово дърво — ето кученце в бор.

Притеснените притежатели на изчезнала немска овчарка бяха сюрпризирани да открият 70-килограмовото си кученце, което се крие на видно място - на 25 фута нагоре върху дърво - покрай дома им в Калифорния в понеделник сутринта.

„ Беше впечатляващо изкачване… какъв брой високо се изкачи “, сподели притежателят на деветмесечното куче Брайън Спайс пред KCRA за достижението, което на пръв взор се опълчва на типа, което се случи в дребното градче Лотус, близо до Сакраменто.

Съобщава се, че шпионите са се тормозили, когато младата Луна не се е върнала вкъщи, откакто е играла навън в неделя сутринта.

Страхувайки се, че Луна може да е засегната, обезумелият татко на кучето и негов другар търсеха неуморно, с цел да намерят скъпоценния домакински любим, само че без резултат.

„ На процедура я търсихме през целия ден, карахме из планината и я викахме “, спомня си Спайс. „ Тя щеше да бъде на открито цяла нощ на студа, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР