Премахването на палатковите лагери по кръстовища в страната са обсъдени

...
Премахването на палатковите лагери по кръстовища в страната са обсъдени
Коментари Харесай

Симеонов и властта не могат да гледат безразлично, предотвратили градска гражданска война

Премахването на палатковите лагери по кръстовища в страната са разисквани в детайли на Коалиционния съвет в четвъртък, разяснява пред НоваТВ водачът на НФСБ Валери Симеонов.

" Протестите доста съществено нарушават закона и то към този момент 30 дни и лимитират правата за свободно напредване на жителите в редица градове на България ", изясни той.

Според него, " няма по какъв начин изпълнителната власт и съдружното ръководство да гледат безразлично това нарушаване ". Симеонов не споделя кой е предложил премахването на палатките, само че " обсъждахме обаче обстановката към час ".

" Стигнахме до извода, че полицията би трябвало да си свърши работата . Ако бяхме оставили по този начин нещата, то можеше да се стигне до дребна градска революция ", добави той.
 422 подписа на недоволни жители предиздвикали полицията да махне палатките
422 подписа на недоволни жители предиздвикали полицията да махне палатките

Задържани са 12 души, няма повече да се разрешава блокиране на кръстовища

Хулигански дейности вижда Симеонов в яйцата и доматите по постройката на НФСБ . " Става въпрос за нарушаване на публичния ред и за безчинство. Това е сигнал за ескалацията на агресивността на тази лимитирана група хора , която се управлява от неразбираеми субекти или разнородни такива ".

Вчера му се е наложило да влезе в ролята на " вестоносец на неприятни за митинга вести ".

" В такива случаи експанзията се насочва против вестоносеца , само че аз оповестих решенията на Коалиционния съвет, взети след 4 часа диалози ".

" Такъв вид не е обсъждан преди, нито в телефонни диалози. Това е било негова позиция ", разяснява той Томислав Дончев и изявлението му за оставка на държавното управление през септември.

 Кабинетът остава, Борисов също
Кабинетът остава, Борисов също

За Валери Симеонов нямало други разновидности
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР