Премахването на незаконните сгради в ловното стопанство провокира много граждани

...
Премахването на незаконните сгради в ловното стопанство провокира много граждани
Коментари Харесай

Васил Терзиев нареди на районните кметове да опишат незаконни постройки и сгради в София

Премахването на противозаконните здания в ловното стопанство предизвика доста жители да подават сигнали за други противозаконни или рискови обекти. Благодаря на всички за ангажираността и предложенията. 

Това написа на персоналната си страница във Facebook кметът на София. Ето какво още показа той:

" Издадох заповед за пускане на обходи и инспекции на парцели общинска и държавна благосъстоятелност във всички региони на София за определяне на противозаконни постройки и рискови здания. Районните кметове и техните администрации ще имат 3 месеца, с цел да открият противозаконните постройки и постройките, за които има риск от сриване, пораждане на пожар, негодни са за потребление, не могат да бъдат ремонтирани или са нездравословни в санитарно-хигиенно отношение. Ще създадем данните от инспекциите обществени, когато съберем цялата информация. 

Като последваща стъпка планираме огледи и картиране на противозаконни или разказани постройки и в частни парцели.

Столична община не за първи път отстранява противозаконни постройки. Целта ни този път е да подобрим цялата система по надзор, определяне, бюджетиране и обезпечаване на средства за унищожаване на противозаконни постройки и планирането на тези действия, вместо дейности на парче ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР