Премахване на лотарията за зелени карти предложи американският президент Доналд

...
Премахване на лотарията за зелени карти предложи американският президент Доналд
Коментари Харесай

Тръмп поиска край на Зелена карта

Премахване на лотарията за зелени карти предложи американският президент Доналд Тръмп. Вместо това на нейно място да пристигна нова стратегия на име " Постройте Америка ", съобщи Нова телевизия.
Идеята на новата скица е да има оценки на база точки - за това кой е подобаващ да стане американец. Ако си по-млад, в случай че имаш по-специални умения и в случай че знаеш британски език, ще имаш повече шансове - това е концепцията на Тръмп.
Припомняме, че всяка година към 55 000 души от целия свят получават правото да обитават легално и да работят в Съединени американски щати през " Зелена карта " - дружно със фамилиите си.
Едва ли новата концепция, която в действителност не е непосредствено на Тръмп обаче ще срещне поддръжката на Конгреса.
" Ако по някаква причина, евентуално политическа, не можем да накараме демократите да одобрят този проект учреден на заслуги и на висока сигурност, тогава ще го одобрим незабавно след изборите, когато си вземем назад Народното събрание (Камарата на представителите), Сенатът, и, несъмнено, поемем президенството ", уточни Тръмп, представен от БНР
Планът е създаден от зетя на Тръмп и негов старши консултант Джаред Къшнър и от Стивън Милър, консултант, прочут с твърдата си линия по въпросите на имиграцията.
Имиграционният проект на Тръмп включва оферти за повишение на сигурността на границата, с цел да се предотврати противозаконното секване, като съдържа и правни промени, ориентирани към ограничение на потока от мигранти от Централна Америка, търсещи леговище в Съединени американски щати.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР