Премахнете 15 кг токсини от червата и кръвоносните си съдове!

...
Премахнете 15 кг токсини от червата и кръвоносните си съдове!
Коментари Харесай

Ето как успях да премахна 15 кг токсини от червата си и кръвоносните съдове само с 4 съставки от хладилника

Премахнете 15 кг отрови от червата и кръвоносните си съдове! Тялото би трябвало да се пречиства на всеки шест месеца, т.е. два пъти в годината, като натрупването на отрови може да провокира разнообразни болести. Честите настинки, инфекции, отмалялост, унесеност, заплеснатост – това са признаци за съществуване на отрови, нездравословни бактерии и други евентуално нездравословни субстанции.Това е едно от най-популярните, естествени и ефикасни средства на различната медицина, което се състои единствено от 4 елементарни съставки! Състав: кисело мляко, брашно от елда, джинджифил и мед. Киселото мляко се счита за балсам на младостта и здравето, а елдата има отлични лечебни свойства. Що се отнася до джинджифила, може да се каже сигурно, че е знамение на природата, изключително когато става въпрос за детоксикация.

Той също по този начин контролира активността на червата и подкрепя изгарянето на мазнините. Лекарството,което ви предлагаме, ще укрепи организма ви и ще възвърне кръвоносните съдове, ще понижи умората, ще подтиква кръвообращението на ръцете и краката, както и ще подкрепи функционалността на пикочните пътища! IFrame Брашното от елда намалява кръвното налягане, понижава признаците на атеросклероза и предотвратява запек. В композиция с киселото мляко и джинджифила понижава кръвната захар, почиства червата и кръвоносните съдове, контролира метаболизма и функционалността на панкреаса. За да подготвите сместа, ще ви трябват: 1 супена лъжица брашно от елда; 1/4 чаена лъжичка джинджифил на прахуляк (може да употребявате свеж джинджифил); 200 грама кисело мляко; 1 чаена лъжичка натурален мед. Приготвяне: Смесете в купа брашното от елда, джинджифила, меда и киселото мляко. Оставете сместа в хладилника за през нощта. На идната заран разбъркайте още веднъж и вашето лекарство е готово за приложимост.

Използвайте средството вместо закуска! Не приемайте други артикули в границите на 3 часа след консумация. Продължете да употребявате лекарството по този метод в границите на 14 дни и ще се отървете от всички отрови. Ако имате увеличена кръвна захар, можете да приготвите сместа без прибавянето на мед. Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го разпространяваме посредством бутончетата за шерване изпод.

И Още:
1 см лед по стените на хладилника усилва разхода му на ток със 75 %
Средно 6% повече ток изразходва хладилникът при нарастване на стайната температурата с 1˚

С наближаването на зимата всяко домакинство се стреми да усъвършенства разноските си за електрическа енергия. Домашните електроуреди, без значение дали са за отопление, изстудяване или с друго предопределение, употребяват ток по-ефективно, когато се употребяват вярно и рационално.

Хладилниците да вземем за пример работят по 24 часа в денонощието. Употребата им съгласно правилата на енергийна успеваемост може доста да понижи разхода на електричество. По калкулации на експерти един ледник изразходва към 12% от месечното ползване на електрическа енергия в семейството.

 

 

ЕНЕРГО-ПРО, електроразпределителното сдружение в Североизточна България, предлага на своите клиенти няколко потребни съвета, с които да подобрят успеваемостта на своя апарат за изстудяване и да усъвършенстват месечните си разноски за ток:

Поставете хладилника по-далеч от готварска печка, отоплителни уреди и директна слънчева светлина. Колкото по-висока е температурата наоколо до охлаждащия апарат, толкоз повече сила ще се изразходва за неговата работа. С всеки един градус над 20°С потреблението му нараства с към 6%.

Проверявайте от време на време дали в пространството зад хладилника свободно циркулира въздух, а вентилационната решетка почиствайте от прахуляк, с цел да може отделената топлота да бъде отведена бързо. Това усъвършенства енергийната успеваемост на уреда.

Проверявайте и почиствайте редовно уплътненията на вратата на хладилника. Ако уплътнението е развалено или отлепено, или вратата е дефектна, подменете ги допустимо най-бързо. Подобрената топлоизолация може да спести до 40% от електрическата енергия, която уредът употребява.

Избягвайте честото и дълготрайно отваряне на хладилника или фризера. За една година разходът от това деяние може да доближи 100 кВтч.

Внимавайте за оптимална температура в охладителните уреди. В хладилника 5° C са задоволителни, във фризера – минус 18° C.

Необходимо е храната по рафтовете да се разпределя вярно, с цел да може въздухът да циркулира свободно и надлежно разходът на електрическа енергия да понижава. Поставяйте продуктите на разстояние най-малко 2 см от вътрешните стени. Най-ефективно уредът работи при 2/3 напълнен вътрешен размер. Ако хладилникът или фризерът са претъпкани, употребяваната сила за изстудяване ще е с 25 % повече.

Предпочитайте стъклени пред пластмасови контейнери за предпазване. Стъклото задържа по-добре ниските температури и по този метод уредът по-ефективно поддържа вътрешната температура.

Не оставяйте отворени бутилки и открити съдове с течна храна в хладилника. Изпаренията карат компресора да работи по-усилено, надлежно и разходът на електрическа енергия става по-голям.

Не поставяйте горещи артикули в хладилника или фризера. Предварителното изстудяване на храните икономисва електрическа енергия и удължава живота на уреда.

Хранителните артикули би трябвало да се поставят във фризера единствено вярно опаковани. Важно е опаковките да са относително плоски и в тях да има минимално количество въздух. Това разрешава по-бързо и дейно заледяване.

Включването на функционалност Super Cool/Super Freeze да се употребява единствено, в случай че се охлаждат огромни количества. Този режим при електроуреди от последно потомство разрешава бързо охлаждане/замразяване.

Редовното топене е енергоспестяващо. Образуваният лед в хладилника или фризера покачва доста разходите за ток (1 см лед усилва разхода на електрическа енергия с почти 75 %).

В случай че хладилникът Ви е над 10-годишен, заменете го с нов. Тази инвестиция може да понижи на половина количеството електрическа енергия, която изразходвате при потреблението на уреда. Най-новите модели охлаждащи уреди имат и енергоспестяваща функционалност Holiday за времето, през което отсъствате дълготрайно от вкъщи. Избягвайте хладилници с вградена камера, тъй като те изразходват повече сила.

При закупуването на нов хладилник си коства да се влага в клас А за енергийна успеваемост.

Поредицата от препоръки на ЕНЕРГО-ПРО за икономисване на електрическа енергия ще продължи и с други ефикасни способи за възстановяване на работата на най-често употребяваните домашен електроуреди. С вярната им приложимост и с минимални ежедневни старания можем да удължим техния живот и да усъвършенстваме разноските си за ток. В по-глобален проект енергийно ефикасното ползване има значение за попречване на климатичните промени.

http://newsbp.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР