Премахнаха опасен надлез в София, съобщава Нова тв. Ако минавате

...
Премахнаха опасен надлез в София, съобщава Нова тв. Ако минавате
Коментари Харесай

Събориха опасен надлез в столицата, но и това не помогна

Премахнаха рисков надлез в София, оповестява Нова тв. Ако минавате по бул. ”Никола Мушанов” в столицата, ще видите, че рисковото оборудване към този момент е отстранено.

Това обаче не стопира пешеходците да пресичат булеварда, прескачайки мантинелите. По време на диалога сред между репортера Румен Бахов и кмета на регион „ Красна поляна” Иван Чакъров майка с малко дете прави акробатични извършения, минавайки през остатъците от скрап.

„ Призовавам жителите, до момента в който се реши по какъв начин ще се провежда придвижването в региона, да не пресичат отсам. Премахването на спирките удължава маршрута на пресичащите с към 300-400 метра, само че за тяхната сигурност е по-добре да не пресичат този многолюден бул.. Вие сами виждате за какво сме премахнали пасарелката – ръждата е проникнала на всички места и оборудването е опасно”, разяснява кметът Чакъров.

Преди време надвиснала плоча за малко не затисна преминаващ трамвай, след което администрацията на региона взе решение за унищожаване на оборудването. Сега, поради погрешно пресичащите пешеходци, районната администрация обмисля да издигне по-високи загради.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР