Прелестната Адриана Лима – един от най-красивите ангели на Victoria’s

...
Прелестната Адриана Лима – един от най-красивите ангели на Victoria’s
Коментари Харесай

Адриана Лима се сбогува с ангелските си крила и Victoria’s Secret

Прелестната Адриана Лима – един от най-красивите ангели на Victoria’s Secret , оставя горещите дефилета на паметния фешън бранд зад тила си.

 
„ Скъпа Виктория, благодаря, че ми сподели света и показа тайните си с мен! Вие не просто ми дадохте крила, само че ме научихте по какъв начин да хвърча! “, написа хубавицата в профила си в Instagram, където е споделила и видео с най-хубавите си моменти като ангел.              

A post shared by (@adrianalima) on Nov 8, 2018 at 2:00pm PST
Напускането на Адриана Лима стана ясно по време на годишното шоу на Victoria’s Secret в Ню Йорк. Това беше 19-ото дефиле на 37-годишната бразилка с ангелските крила на марката.

 
Красавицата се сбогува с кариерата си на ангел със сълзи в очите и с ръце на сърцето, до момента в който изправената на крайници аудитория я аплодираше бурно.
 Адриана Лима Gulliver/Getty Images

Най-големите почитатели на Адриана Лима се надяват, че това " не е краят на една епоха ". Официално известие за отдръпването ѝ към момента няма, а и в историята на Victoria’s Secret не липсват случаи на „ пенсионирани “ ангели, които са се завърнали след къса отмора.-->

Такъв беше казусът с Карли Клос , която през 2015 година разгласи, че смъква крилата, с цел да се концентрира върху образованието си, само че две години по-късно се завърна триумфално на дефилето на Victoria’s Secret в Шанхай.

 
През 2017 година бразилката Алесандра Амброзио разгласи, че се разделя с марката долни дрехи след 17 години с ангелските крила.
 
„ Не съм си и мечтала да вземам участие в 17 дефилета на Victoria's Secret, само че съм доста щастлива, че пристигнах в Китай, тъй като това е най-голямото шоу, което сме правили “, призна тогава Александра Амброзио .

Луксозната марка за дамско долни дрехи Victoria's Secret е известна с грандиозните си годишни ревюта, на които дефилират " ангелите " на марката. Припомнете си горещите дефилета през годините в нашите галерии:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР