Прелестна българка ще представи страната ни в световен конкурс за

...
Прелестна българка ще представи страната ни в световен конкурс за
Коментари Харесай

Прелестна българка представя страната ни в конкурс за красота в Индия

Прелестна българка ще показа страната ни в международен конкурс за хубост , който се организира в Индия. 19-годишната Цонка Милчева е от Видин, само че от 4-годишна възраст живее в Германия. Често обаче си идва в родината си, тъй като е влюбена в нея.
 Цонка Милчева персонален списък
Да се занимава с мода е било нейната детска фантазия . През декември предходната година видяла в обществените мрежи, че има конкурс „ Мис Зима “ .

„ Тогава родителите ми бяха срещу, само че аз съм човек, който желае ли нещо, няма елементарно да се откаже. Купих си билет и потеглих. Станах втора. След това през февруари взех решение да вземам участие в „ Мис София “ . Казах си, че надали ще мина кастинга, само че желаех да опитам. Приеха ме и отново станах втора. Беше ненадейно, даже не излязох незабавно да бъда наградена, тъй като не имах вяра “, споделя Цонка.

 Цонка Милчева персонален списък
След това получила предложение да показа страната ни на състезанието „ Мис свят Туризъм “ , тъй като победителката в „ Мис София “ не можела да се яви. Малко по-късно и друга оферта – да се яви на „ Miss Glam World “ , който ще се организира в Индия.
 Цонка Милчева персонален списък

След малко съмнение хубавицата приела и сега е там. Днес е финалът на състезанието , в който се конкурират представителки на 38 страни. В момента тече гласоподаване, което да дефинира любимката на публиката . За Цонка може да се гласоподава до 17 ч. през днешния ден.
 Цонка Милчева персонален списък
„ Беше ми мъчно, че за първи път съм толкоз надалеч от фамилията си. Единствената българка съм тук и не ми е елементарно, само че когато видях каква поддръжка имам и какъв брой хора имат вяра в мен, си споделих, че си заслужава компликациите. Искам да благодаря на всички, които гласоподават за мен. Не мога да опиша възприятието, когато им чета мненията, в които ме предизвикват “, споделя хубавицата.
 Цонка Милчева персонален списък

Много българи даже си поставили нейна фотография за „ профилна “ във Facebook, като по този метод показват поддръжката си, а най-голямата и опора е нейното семейство .
 Цонка Милчева персонален списък
„ На девойките, които мечтаят за корона от конкурс за хубост, бих споделила, че в случай че това е тяхна фантазия, би трябвало да я следват. Но дано да са сигурни, че са подготвени за това, тъй като не е толкоз елементарно, колкото наподобява . Независимо от това каква е вашата фантазия, вярвайте в Бог и в случай че това е и неговата воля той ще ви я сбъдне “, обръща се тя към българките с упоритости за триумфи на подиума.
 Цонка Милчева персонален списък
В момента Цонка Милчева е в топ 5 на краткотрайното класиране , а с цел да я подкрепите, може да гласувате
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР