Прекрояват регулации край Пловдивския университет, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това

...
Прекрояват регулации край Пловдивския университет, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това
Коментари Харесай

Прекрояват регулации край ПУ, правят задънена улица и паркинг

Прекрояват регулации край Пловдивския университет, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Това ще се случи след решение на Общинския съвет от 14 март във връзка със заявление от страна на ПУ от началото на годината. 

По проект от университета се изключва част от аграрен парцел общинска благосъстоятелност с граница - както се показва от документите " по външния силует на входното стълбище и рампата за налична среда ", който парцел минава в улично пространство. Създава се ново УПУ, трансформира се и уличната регулация като се образува задънена улица и паркоместая. 

Според Генералния проект за придвижване ул. " Костаки Пеев " е отворена за придвижване, в реалност обаче тя е запушена от тъй наречените бараки на Пловдивския университет. Сега - и след решението на Общински съвет, в Генералния проект за придвижване следва да бъдат нанесени съответните корекции. В тази част ул. " Костаки Пеев " ще е без връзка с ул. " Кръстьо Пастухов " и ще се оформят паркоместа, посочи особено за Plovdiv24.bg инж. Борислав Кръстев. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР