Прекратяват предаванията по БНТ Спортисимо“ и Стани богат“. От националната

...
Прекратяват предаванията по БНТ Спортисимо“ и Стани богат“. От националната
Коментари Харесай

Зрителите не вярват! БНТ обяви лоши новини! Прекратява тези две любими на зрителите предавания

Прекратяват предаванията по Българска национална телевизия „ Спортисимо “ и „ Стани богат “. От националната телевизия оповестиха, че спортното предаване няма да се излъчва повече, а от " Стани богат " ще бъдат излъчени сниманите до момента броеве, след което излъчването му също стопира.

``
реклама

Предаването „ Бързо, елементарно, вкусно “ остава в ефир, само че цената му за брой ще бъде понижена на половина. Ето какво оповестиха от малкия екран: Във връзка с многочислените запитвания за промени в програмната скица на Българска национална телевизия от началото на идния ефирен сезон изпращаме идната информация:   Предаването „ Спортисимо “ е прекъснато и няма да има повече предавания. „ Стани богат “ също е прекъснато, само че ще бъдат излъчени оставащи по контракт и към този момент снимани броеве на предаването. „ Бързо, елементарно, вкусно “ ще продължи излъчванията си при понижена на половина цена за реализация на 1 брой от предаването.   Повече информация за идните излъчвания, както и цялостната програмна скица за новия ефирен сезон ще бъде оповестена скоро.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР