Прекратиха на модиста Любомир Милчев - Денди. Софийската градска прокуратура е

...
Прекратиха на модиста Любомир Милчев - Денди.
Софийската градска прокуратура е
Коментари Харесай

Окончателно: Модистът Денди не е бил убит

Прекратиха на модиста Любомир Милчев - Денди .

Софийската градска прокуратура е приела, че няма осъществено закононарушение по отношение на живота и здравето на потърпевшия , а телесното увреждане, довело до съдбовния излаз, не е резултат от отговорно държание на друго лице.

Досъдебното произвеждане беше формирано на 18 февруари предходната година и в началото се водеше за опит за ликвидиране . в хода на следствието на 27 март 2022 година, което наложи провеждането на в допълнение съдебно-медицинско проучване.

Установено е, че гибелта на Денди е резултат на тежка черепно-мозъчна контузия в тилната част на главата, която се е усложнила с развиването на инфектиране на белите дробове и генерализирана бактериална зараза. Ввещите лица и по двете експертизи са безапелационни, че телесното увреждане е породено от рухване обратно от личен растеж и следващ контакт на тилната част на главата с корав съседен терен. Липсват други пострадвания, които да са подбудени от друг механизъм, не се откриват следи от битка или пострадвания от вида " защитни ".
 Почина Любомир Милчев-Денди
Почина Любомир Милчев-Денди

Информацията потвърдиха от столичната болница " Св. Анна "

Посочва се, че при следствието са били извършени всички вероятни и нужни дейности по събиране и инспекция на доказателства и са били подложени на разбор всички версии. Доказателства за съзнателно умъртвяване на Денди, за причиняване на гибелта му по несъобразителност или за друго закононарушение против личността и здравето му обаче не са събрани, заради което наказателното произвеждане е прекъснато.

С решение от 13 юни тази година Софийският градски съд удостовери постановлението на СГП за преустановяване на наказателното произвеждане. Съдът одобри, че основателно по делото няма повдигнато обвиняване , защото не са събрани задоволително доказателства за това. Прие и че събраните по делото доказателства не сочат да е осъществено нахлуване по отношение на личността на потърпевшия.

Определението на съда е влезнало в действие.
 Опитаха се да убият модиста Денди
Опитаха се да убият модиста Денди

Вероятно има персонален мотив
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР