Прекрасната сестра на актрисата Саня Борисова - Рене, официално ще

...
Прекрасната сестра на актрисата Саня Борисова - Рене, официално ще
Коментари Харесай

Красивата сестра на Саня се омъжва догодина - slava.bg

Прекрасната сестра на актрисата Саня Борисова - Рене, публично ще каже "Да " на мъжа до себе си, вричайки му се в обич, следващата година. Отговаряйки на въпросите на своите фенове в обществената мрежа, Ирена, както е цялото име на синеоката красавица, сама разкри, че след месеци възнамерява да мине под венчилото.

Наскоро почитателите ѝ в Инстаграм желаеха да схванат дали сърцето ѝ към момента е свободно. Първоначално на заложения ѝ въпрос тя шеговито отговори, че не е обвързана, само че скоро по-късно призна, че има другар. Нещо повече, тя разкри, че след месеци за тях ще звучи Менделсон. Борисова обаче не издаде повече детайлности, предава Dir.bg.

По огромна възможност сватбената гала ще се организира в Дубай, защото Рене живее в Близкия Изток от съвсем 16 години. Там тя работи главно като модел, чиято хубост е приета и от стилната библия "Vogue ", сложила облика ѝ на корицата на арабското си издание цели два пъти.

Освен професионалните си задължения пред фотографския обектив, в продължение на три години харизматичната българка е била пиар на най-известния комедиант в екзотичната страна. Самата тя дефинира това време за най-стресиращия интервал от живота ѝ, ето за какво взема решение да се откаже и да стартира да работи за себе си. Сега тя има личен уебсайт за хубост, сътрудничейки си с огромни и известни марки.

Подобно на всички хора по света, сега Борисова съблюдава карантината и не напуща рамките на новия си дом, който закупи предходната година. Доскоро тя се бе отдала напълно на реновирането му, а през днешния ден резултатите от ремонта на стилното ѝ жилище могат да се видят в персоналния ѝ Инстаграм акаунт, където тя постоянно разгласява фрагменти от него.

В страницата си Рене признава, че самоизолирането не я тормози, тъй като има построена стратегия, която следва всеки ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР