Прекрасната сестра на актрисата Саня Борисова - Рене, официално ще

Прекрасната сестра на актрисата Саня Борисова - Рене, официално ще ...

Красивата сестра на Саня се омъжва догодина - slava.bg.


Прекрасната сестра на актрисата Саня Борисова - Рене, официално ще каже "Да" на мъжа до себе си, вричайки му се в любов, догодина. Отговаряйки на въпросите на своите почитатели в социалната мрежа, Ирена, както е цялото име на синеоката хубавица, сама разкри, че след месеци планира да мине под венчилото.

Наскоро последователите ѝ в Инстаграм поискаха да разберат дали сърцето ѝ все още е свободно. Първоначално на зададения ѝ въпрос тя шеговито отговори, че не е обвързана, но скоро след това призна, че има приятел. Нещо повече, тя разкри, че след месеци за тях ще звучи Менделсон. Борисова обаче не издаде повече подробности, предава Dir.bg.

По голяма вероятност сватбената церемония ще се проведе в Дубай, тъй като Рене живее в Близкия Изток от почти 16 години. Там тя работи основно като модел, чиято красота е призната и от модната библия "Vogue", поставила образа ѝ на корицата на арабското си издание цели два пъти.

Освен професионалните си ангажименти пред фотографския обектив, в продължение на три години харизматичната българка е била пиар на най-известния комик в екзотичната държава. Самата тя определя това време за най-стресиращия период от живота ѝ, ето защо решава да се откаже и да започне да работи за себе си. Сега тя има собствен сайт за красота, сътрудничейки си с големи и известни марки.

Подобно на всички хора по света, в момента Борисова спазва карантината и не напуска пределите на новия си дом, който закупи миналата година. Доскоро тя се бе отдала изцяло на реновирането му, а днес резултатите от ремонта на стилното ѝ жилище могат да се видят в личния ѝ Инстаграм акаунт, където тя често публикува кадри от него.

В страницата си Рене признава, че самоизолацията не я притеснява, защото има изградена програма, която следва всеки ден.

Източник: slava.bg