Прекрасната Хилдя Казасян сякаш разцъфва с всеки изминал ден. Това,

...
Прекрасната Хилдя Казасян сякаш разцъфва с всеки изминал ден. Това,
Коментари Харесай

Пия тази ‘вода” 7 дни в месеца. Не можах да повярвам какво прави с тялото!

Прекрасната Хилдя Казасян като че ли разцъфва с всеки минал ден. Това, несъмнено, се дължи на любовта, която я окрилява, само че и на грижите за здравето, които тя поставя към себе си от известно време насам.

След като съумя да се пребори със остарелия проблем с отслабването,  който я мъчеше преди години, Хилда Казасян е уверена, че човек би трябвало да се отнася с тялото си като храм. Не бива да внасяш мръсотии в него, с цел да може ти самият да се почувстваш рафиниран и здрав, както душевен, по този начин и физически.



От близо два месеца насам певицата постоянно консумирала по този начин наречена „ вода “, която е най-мощният палач на отрови в тялото и пречиства всичко нездравословно в организма. Благодарение на цялостното филтриране на черния дроб и цялостната детоксикация, която прави, тази „ вода “ е идеалното средство за намаляване.

Става дума за малко познатата у нас стафидена вода. Тя е необикновено лечебно средство, което е и ужасно на ниска цена, тъй че всеки би могъл да си го разреши.Стафидената вода прави чудеса за филтриране на тялото и за намаляване

„ Приготвя се простичко, а на усет е ужасно прелестно. Първо подходих с малко подозрение, само че тъй като към този момент бях чувала от няколко места за това какъв брой е потребно, взех решение да опитам. Не можех да допускам какво прави това знамение с тялото, в действителност “, споделя певицата.

Стафидената вода се прави от две водни чаши вода – близо 400 грама и 150 грама стафиди. Първо водата се оставя на котлона, с цел да може освен да заври, само че би трябвало и да кипне. После в нея се слагат добре измитите стафиди, които би трябвало да врат във водата към двадесет минути.

Накрая прецеждаме водата през цедилка и пием течността. Задължително е обаче стафидите да са от тъмните, тъй като единствено те са естествени – останалите, златистите, са резултат от химична обработка и резултатът им не е същият.

„ Тази вода се пие постоянно и наложително на гладно, най-малко половин час, преди да решим да закусим. Винаги се пие заран, а интервалът на приема е една седмица. Може да се направи и за четири дни, само че резултатът за филтриране и намаляване е по-малък. Хубаво е след първия банкет човек да употребява тази „ вода “ най-малко една седмица в месеца “, изяснява Хилда Казасян.

Стафидената вода служи освен за намаляване и за почистване на черния дроб, само че и пособия доста за по-доброто храносмилане, понижаване на киселините и има огромна изгода върху кръвообращението.

Източник:  doctorbg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР