Прекрасната Хилда Казасян е неразделна част от журито на музикалното

...
Прекрасната Хилда Казасян е неразделна част от журито на музикалното
Коментари Харесай

Невероятната Хилда Казасян за детството, извънредното положение и... интериорния дизайн

Прекрасната Хилда Казасян е неразделна част от журито на музикалното шоу " Като две капки вода ", само че тя в действителност е доста повече от това. " Любовта ми към музиката датира още от бебе ", споделя тя в изявление за седмичник.

Виж още: Маги Джанаварова се шашнала от актьорството си! Какво прави отвън сцената и за какво ѝ харесва да е сама

И не просто музиката като цяло, а джазът, прецизира тя. Но за Хилда този жанр е не просто един от многото, а той носи атмосфера, миризма, а и мемоари от детството. " Когато умишлено към този момент се потопих в магията й, различен метод на битие, взаимоотношения, лекотата, която тези ноти носят, осъзнах какъв брой безгрижно се случва всичко ", прецизира тя.

Виж още: От Пловдив до сцената на Евровизия: Музикалният път на индивида с огромното сърце - JJ

Но Хилда Казасян е също толкоз добра във вътрешния интериор, колкото и в музиката. " Всичко сама съм си направила, от първата до последната игла в моите заведения за хранене ", споделя пред в. " Пенсионер ".

Виж още: Щурият Фики: Едни от най-хубавите му трансформации в „ Като две капки вода “

Вероятно не е изненада, само че класиците в джаза са формирали Хилда Казасян като музикант. Тя е израснала с Дюк Елингтън, Ела Фицджералд. Франк Синатра, Луис Армстронг. Признава, че от тях е взела умишлено и неумишлено по нещичко.

Виж още: Защо Галя се върна в България? Певицата споделя за невероятната архитектура на живота

За Хилда изключителното състояние не съставлява кой знае какъв проблем, защото се дефинира като домошар. Домакинството пък ѝ е най-голямата отмора. 

" Не смъквам щастливата усмивка от лицето си, само че това не е моя заслуга, това е Божи подарък, признателна съм на Всевишния! Именно с ведро и хубаво въодушевление животът става по-лесен, по-приятен, нещата се случват по-добре. Знаем какъв брой в действителност е значим методът, по който подхождаш към живота, с цел да ти се върне това, което желаеш ", споделя още тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР