Прекрасна възможност за ученици 9 и 10 клас предоставя програма

...
Прекрасна възможност за ученици 9 и 10 клас предоставя програма
Коментари Харесай

20 наши ученици с шанс за стипендия за обучение в САЩ

Прекрасна опция за възпитаници 9 и 10 клас дава стратегия YES (Kennedy-Lugar Youth Exchange and Study), финансирана от Американското посолство в България.

20 български гимназисти ще имат опция да получат стипендия и да прекарат образователната 2020/2021 година в Съединени американски щати.

По време на престоя си учениците ще посещават американско учебно заведение, ще живеят в приемно семейство, ще могат да се потопят в американската просвета и в същото време да се трансфорат в посланици на българската.

Първият кръг на кандидатстването е онлайн, а крайният период е 31 октомври.

"Програмата покрива съвсем всичко от целия продан - двупосочен билет, месечна стипендия, както и настаняване в приемни семейство, което се грижи за изхранването на ученика. Ние осигуряваме записването в американска гимназия. Имаме образования преди заминаването, които служат на учениците като ориентировка за учениците и да им оказват помощ по-добре да се оправят с живота там. Има и здравна застраховка. Учениците би трябвало единствено да покрият издаването на интернационален паспорт ", изяснява Кристиян Найденов, който е координатор на Kennedy-Lugar Youth Exchange and Study за България, съобщи БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР