Прекрасна и талантлива като родителите си – така всички в

...
Прекрасна и талантлива като родителите си – така всички в
Коментари Харесай

Гордостта на мама и татко: Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс плени всички с таланта си


Прекрасна и надарена като родителите си – по този начин всички в обществените мрежи дефинираха 19-годишната Карис Зита Дъглас.

През уикенда дъщерята на актьорите Картин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас показа красиво видео, в което извършва песента на Лейди Гага „ Shallow “ на сцената на бар в Ню Йорк.

Можете да видите осъществяването ѝ тук:
                             

Самата Катрин бе измежду първите, които се възхитиха от осъществяването на Карис, като гордо разяснява поста: „ Невероятна ! Иска ми се да бях там! Обичам те. Забавлявай се, скъпа! “

Последователите на Карис също показаха утвърждение към музикалния ѝ гений, като някои означиха, че и самата Лейди Гага доста би харесала тази версия на „ Shallow “.

Това не е първият път, в който Карис употребява обществените мрежи, с цел да изрази пристрастеността си към музиката.
                             

По случай Деня на дамата на 8-ми март тя показа фотография, на която театралничи с китара . Тогава мнозина я съпоставиха с Картин, когато е била на нейните години, и означиха, че е наследила хубостта и гения на майка си.

Катрин Зита-Джоунс има доста прелестни функции в киното, а тъкмо наелектризиращото осъществяване в мюзикъла „ Чикаго “ ѝ донесе премия Оскар преди 20 години.

Звездата нееднократно е споделяла в Instagram какъв брой се гордее с щерка си. В края на предходната година тя разгласява тяхна обща фотография от рекламна акция на Fendi, към която написа: „ Едно от обичаните ми занимания е да извозвам време с моето сладко момиче. “
                             

Картин Зита-Джоунс и преди е говорила за любовта на Карис към сцената , като постоянно е подчертавала, че със брачна половинка ѝ Майкъл Дъглас абсолютно поддържат гения и фантазиите на децата си.

22-годишният им наследник Дилън и 19-годишната Карис са израснали под светлината на прожекторите, само че известните им родители са съумели да ги възпитат по този начин, че да останат крепко стъпили на земята.

В скорошно изявление за Today Show Картин Зита изясни: „ Майкъл и аз щяхме да бъдем от тези родители, които ще кажат: „ Знаеш ли, може би би трябвало да помислиш за друга кариера “, само че видяхме какъв брой пристрастеност влагат те в тов а. Те знаят какво е да си звезда. Познават и положителната, и неприятната страна на това. “

Тя продължи: „ Но тяхната пристрастеност е актьорството и те са взели участие във всяка допустима театрална школа – ходеха на летен лагер всяка година, на сценичен лагер с деца от Бродуей, и се справяха доста, доста добре . "

 катрин зита джоунс майкъл дъглас Getty

Въпреки артистичните пристрастености на двете им деца, Катрин и Майкъл постоянно са държали те да получат положително обучение и отвън аферата на изкуството .

В момента Карис следва в лицей в Ню Йорк, а брат ѝ Дилън приключи университета Браун през 2022 година. Там той се дипломира в компетентност политически науки.

Когато Карис напусна родния си дом и отиде в колежа през 2021 година, Катрин призна, че с Майкъл да се почувствали самотни, както доста други родители, откакто децата им поемат по своя път.

 катрин зита джоунс майкъл дъглас Getty

В края на предходната година Катрин, която зарадва почитателите си с роля в сериала „ Уендздей “, изрази голямата си признателност за поддръжката на Карис и Дилън през годините.

„ Бях извънредно благословена да мога да имам и двете в живота си “, добави тя, имайки поради както у незабавната си кариера, по този начин и „ доста околните връзки “ с двете си деца.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР