Прекрасен мач. Поздравявам и двата отбора. Направихме много добър мач,

...
Прекрасен мач. Поздравявам и двата отбора. Направихме много добър мач,
Коментари Харесай

Любо Пенев: Не искам помощ, но не искам и да ни ощетяват

Прекрасен мач. Поздравявам и двата тима. Направихме доста добър мач, само че за жал продължава единствено един тим. Това съобщи Любослав Пенев след реванша от полуфиналите за Купата на България против " Ботев " Пловдив, приключил 3:3.

С общ резултат 6:5 " канарчетата " се класираха за финала на 15 май, където ще се изправят против огромния си противник " Локомотив " Пловдив.
След доста драма и високо напрежение: Девет от " Ботев " треснаха ЦСКА Пловдивско дерби на финала за Купата на България
" Подценихме корнера и бяхме сюрпризирани с един гол и това ни отстрани. В такива мачове виждам позитивното, само че нямаме право да проспиваме първите 45 минути. Изиграхме прелестно второ полувреме, само че футболът се играе 90 минути. ", сподели още Пенев.

" Правим дарове, с които не съм склонен. Имаме неща за поправяне. Поздравявам " Ботев " с отиването на край. В такива борби имаме потребност от всички футболисти. Бодуров е главен футболист и неговото наказване евентуално е повлияло. ", добави той.
Николай Киров: Очаква ни един специфичен и исторически край! Накрая се помнят единствено спечелилите, съобщи треньорът на "Ботев " Пловдив
В мача имаше няколко противоречиви отсъждания и експертът призна, че е влезнал в съблекалнята, с цел да ги изгледа преди да се яви на конференцията: " Относно съдиите - не желая помощ, не желая и да ни ощетяват. Нищо повече ", добави Пенев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР