Прекършен от вятъра клон от дърво е паднал върху автомобил

...
Прекършен от вятъра клон от дърво е паднал върху автомобил
Коментари Харесай

Прекършен от вятъра клон падна върху автомобил в София

Прекършен от вятъра клон от дърво е паднал върху автомобил и в София. Няма потърпевши. В Столичната община досега са подадени няколко сигнала за паднали дървета, заяви.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха пред националното радио, че досега най-вече сигнали са подадени с областите Монтана и Видин. Мобилизирани са всички екипи за премахване на последствията от мощния вятър.
 Дърво падна върху автомобил в София. Снимка: Цветан Томчев  Дърво падна върху автомобил в София. Снимка: Цветан Томчев  Дърво падна върху автомобил в София. Снимка: Цветан Томчев  Дърво падна върху автомобил в София. Снимка: Цветан Томчев
Пориви до 90 километра в час в Дунавската низина чакат синоптиците. Предупредителен жълт код поради мощния вятър е в действие за по-голямата част от страната като се изключи най-югоизточните региони.

Към момента са отработени четири сигнала за паднали клони на дървета от мощния вятър, заяви, базирайки се на информация от Столичната община. Два екипа на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ реагират на сигнали.

Във връзка с оповестения жълт код и прогноза за увеличаване напразно през втората половина на денонощието, от Столичната община припомнят на жителите да обезопасят незакрепени предмети от тераси или прозорци на жилища, офиси и търговски обекти и да бъдат деликатни при напредването си.

Изпълнителите на строителни обекти да ревизират положението на строителните оградите, крановете, скелета и да подхващат дейности по обезопасяването им. Собствениците на търговски и рекламно-информационни детайли също да ревизират обектите си, поучават от общинската администрация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР