Прекалено разговорливият колега може да е доста досаден, а и

...
Прекалено разговорливият колега може да е доста досаден, а и
Коментари Харесай

Спасете се от разговорливия колега с няколко прости трика

Прекалено разговорливият сътрудник може да е много скучен, а и освен това. Освен че до момента в който бъбри, няма по какъв начин да свърши работата си, той пречи и на вас да вършите вашата. И въпреки всичко не е нужно да сте груби, с цел да се " спасите " от него.

Не използвайте езикът на омразата, а този на тялото, с цел да му покажете, че не се интересувате от тематиките, с които ви занимава.

Експертите от Productivity501 поучават да се употребяват няколко елементарни трика, които оказват помощ за управлението на продължителността на диалога.

Първата стъпка е обвързвана с позицията на бюрото ви или на работното ви място. Най-добре е да махнете от там спомагателният стол или другото комфортно място, където дърдоркото би се настанил на драго сърце.

" По-малко евентуално е човек да се задържи за прекомерно дълго време, в случай че няма къде да седне. Вземайте спомагателен стол единствено в моментите, в които ви е в действителност нужен - да вземем за пример, от конферентната зала. А по-късно го връщайте ", поучават от уеб страницата.

Следващата стъпка е да покажете с езика на тялото си, че не сте склонни да разговаряте. Най-лесният метод е да се върнете назад към бюрото си, към компютъра и така нататък Не гледайте събеседника си и се пробвайте да изглеждате като че ли потъвате в процеса на работа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР