Прекалено ранният сексуален контакт е нещото, за което най-много съжаляват

...
Прекалено ранният сексуален контакт е нещото, за което най-много съжаляват
Коментари Харесай

Девствеността и има ли подходящата възраст, за да я загубим

Прекалено ранният полов контакт е нещото, за което най-вече съжаляват младежите, демонстрира изследване за английското полово държание. Повече от една трета от дамите и една четвърт от мъжете в юношеските си години и при започване на 20-те години признават, че времето, когато за пръв път са правили секс, не е било "подходящото ". Хората би трябвало да са навършили 16 години и да имат законното право да вършат секс, само че съгласно последното Национално изследване на половите настройки и метод на живот на тази възраст доста хора не са подготвени. Проучването Natsal, което се организира на всяко десетилетие, дава подробна картина на половото държание във Англия. В последния отчет, оповестен в BMJ Sexual & Reproductive Health, откривателите от Лондонското учебно заведение по хигиена и тропическа медицина преглеждат отговорите на близо три хиляди младежи сред 2010 и 2012 година

Откритията
Отговорите демонстрират, че близо 40% от младите дами и 26% от младите мъже не считат, че първият им полов опит се е случил "в точното време ". Повечето от тях са правили секс, когато са навършили 18 години, a половината са го създали, когато са били на 17 години. Почти една трета са имали полов контакт преди да навършат 16 години.

Еднакво предпочитание
Проучването преглежда и половата подготвеност или подготвеност - дали човек може рационално да вземе осведомено решение да прави секс за първи път. Например, да са задоволително трезви, с цел да се съгласят, и да не работят под напън от връстници. Около половината от младите дами и четирима на 10 от младите мъже споделят, че не са съумели да изпълнят тази мярка, написа BBC. И съвсем една от всеки пет дами и един на всеки 10 мъже декларират, че те и техният сътрудник не са били толкоз склонни да вършат секс по това време, което допуска, че някои се усещат притиснати да имат сексуален акт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР