Прекалено много, това е прекалено много, заяви президентът на САЩ

...
Прекалено много, това е прекалено много, заяви президентът на САЩ
Коментари Харесай

Байдън: Трябва да направим повече срещу престъпността с огнестрелно оръжие

" Прекалено доста, това е прекомерно доста ", съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън по време на посещаване в Ню Йорк, визирайки вълната от закононарушения с огнестрелно оръжие, която залива мегаполиса и други огромни американски градове, съобщи Франс прес.

" Прекалено доста, това е прекомерно доста, тъй като ние знаем, че можем да създадем нещо против това ", добави Байдън пред към 100 представители на градската администрация и на управляващите на щата Ню Йорк, събрали се в централата на полицейското ръководство на града по покана на новия кмет на Ню Йорк Ерик Адамс. Демократът Адамс е последовател на твърдата линия против престъпността.

В тирада пред събралите се управници, Байдън напомни данните за закононарушенията с огнестрелно оръжие в цялата страна. Той сподели, че 64 деца са били ранени при сходен жанр принуждение от началото на годината, а 26 са били убити.

Байдън похвали използването на тактиката за цялостна битка против престъпността с огнестрелни оръжия в огромните градове, като Ню Йорк, Филаделфия и Атланта, само че призна, че федералните управляващи би трябвало да положат повече старания.

Обвинен от републиканската съпротива в бездейност в битката с несигурността, повишена от 2020 година, Байдън разкритикува от своя страна съпротивата, с която се сблъсква в някои браншове на държавното управление, Конгреса и щатските парламенти, само че не навлезе в детайлности.

Визитата на Байдън в Ню Йорк идва в миг, в който градът е обзет в последните няколко седмици от вълна от принуждение с огнестрелно оръжие. Посещението на президента цели да покаже на американците, че той гледа съществено на казуса с увеличението на престъпността в цялата страна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР