Преждевременно е да се говори за евентуална среща между британския

...
Преждевременно е да се говори за евентуална среща между британския
Коментари Харесай

Лондон: Няма да има срещи с Путин, докато Русия не промени поведението си

Преждевременно е да се приказва за възможна среща сред английския министър председател Тереза Мей и съветския президент Владимир Путин, до момента в който Русия не промени своя метод на държание. Това обявиха през днешния ден от пресслужбата на Даунинг стрийт 10 в отговор на молба на ТАСС за коментар на изявления във вестниците "Таймс " и "Гардиън ".

Двата вестника писаха през днешния ден, че Мей обмисля да се срещне с Путин в коридорите на форума на Г-20 по-късно този месец в Япония в опит за стопляне на връзките преди във Англия да пристигна на власт нов министър-председател.

"Прекалено рано е да се разисква планирането на сходна среща. Агресивният модел на държание на Русия, нейното дестабилизиращо държание подкопават увереността, че тя е виновен интернационален състезател. Премиерът ясно съобщи, че можем да имаме други връзки с Русия, единствено в случай че тя промени своето държание ", уточни пресслужбата.

По мотив изявленията на "Таймс " и "Гардиън " представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че към този момент няма съответна информация за допустима среща Путин-Мей на форума на Г-20 в Осака.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР