Преждевременната загубата на Матю Пери разтърси света на шоубизнеса. Едва

...
Преждевременната загубата на Матю Пери разтърси света на шоубизнеса. Едва
Коментари Харесай

Нови подробности от деня на смъртта на Матю Пери

Преждевременната загубата на Матю Пери раздруса света на шоубизнеса. Едва ли някой е очаквал, че едвам на 54-годишна възраст, артистът от " Приятели " ще си отиде толкоз внезапно. На 28 октомври той бе открит неподвижен в джакузито си в дома си в Лос Анджелис.
 Джулия Робъртс наруши мълчанието след гибелта на Матю Пери
Емоционалните думи на Джулия Робъртс за Матю Пери

Какво показа актрисата за някогашната си половинка

Досега всички сътрудници на Матю Пери от хитовия сериал се сбогуваха с него както с, по този начин и на. И до момента в който за повода за гибелта му към момента няма доста конкретика, Дженифър Анистън издава повече за положението на артиста малко преди той да почине.

В изявление за Variety тя разкрива, че единствено часове преди неочакваната гибел на, двамата са си пишели известия. " Не го е боляло. Не се е мъчил. "

По думите на  той не имал съответен тежък миг преди да почине. " Беше здрав. Беше спрял да пуши. Влизаше във форма. Беше благополучен - това е всичко, което знам ", добавя още актрисата от " Приятели ".

бе от актьорите, които искрено са споделяли за битката си със зависимостта към алкохола и опиатите. В мемоарната си книга " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо " той даже разказва по-подробно пътя си към по-здравословен метод на живот.
 Шон Пен за гибелта на Матю Пери - за какво артистът не е сюрпризиран
Защо Шон Пен не е сюрпризиран от гибелта на Матю Пери

Гледната точка на аткьора

" Той работи толкоз доста за това. Наистина не му беше елементарно. Липсва ми доста. Липсва ни на всички ", споделя още Дженифър Анистън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР