Преизбирането на Владимир Путин за президент на Русия се основава

...
Преизбирането на Владимир Путин за президент на Русия се основава
Коментари Харесай

ЕС: Преизбирането на Путин за президент се основава на репресии и сплашване

Преизбирането на Владимир Путин за президент на Русия се основава на „ репресии и заплашване “ , съобщи в Брюксел ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел, съобщи Агенция Франс Прес.
Прочетете още
Президентските избори в Русия „ не бяха свободен и почтен избор “ , а се „ основаваха на репресии и заплашване “, акцентира Борел малко преди срещата на министрите на външните работи на Европейски Съюз.

„ Руските управляващи продължиха да ускоряват систематичните репресии “ в Русия, ориентирани против опозицията, гражданското общество, самостоятелните медии и „ други сериозни гласове посредством потребление на репресивно законодателство и политически стимулирани присъди за отнемане от независимост “, се споделя още в изказването на Европейски Съюз, представено от БГНЕС.

Европейският съюз също по този начин акцентира, че няма да признае резултатите от " противозаконните " избори, извършени в украинските територии под съветски надзор. " Те са недействителни и не могат да произведат никакъв юридически резултат ", обявиха 27-те страни членки на Европейски Съюз.

Путин, който е на власт от близо четвърт век, означи скок на резултата си с 10 пункта спрямо 2018 година Официалните резултати се чака да бъдат оповестени на 21 март.

Президентските избори в Русия, на които Владимир Путин беше избран отново с 87,29 % от гласовете, " се организираха на фона на строги ограничавания, изострени от противозаконната нападателна война на Русия против Украйна ", съобщи той в изказване от името на Европейския съюз.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР