Преизбирането на Бойко Борисов за лидер на ГЕРБ не е

...
Преизбирането на Бойко Борисов за лидер на ГЕРБ не е
Коментари Харесай

Слави Василев: ГЕРБ е в задънена улица, нямат правилен ход

" Преизбирането на Бойко Борисов за водач на ГЕРБ не е изненада за никого. ГЕРБ е в задънена улица, нямат верен ход. При Съюз на демократичните сили - те са партия, която носи признака на прехода, само че към днешна дата не може да се каже, че са в цветущо положение ". Това заключи пред БНР политологът Слави Василев по отношение на провелите се през почивните дни два партийни форума. По думите му обстановката на интернационалната сцена не прави нещата по-лесни за ръководещите, " които желаеха да покажат на жителите, че доста бързо, когато се смени моделът " Борисов ", ще заживеем друг живот ".

" Това не е по този начин, а аргументите са смесени. Външнополитическият напън върху стопанската система дава отражение върху опцията да се осъществят промени в страната. Натискът, който цените на енергоносителите слага върху стопанската система, спъва ръководещите. Но сигналите, които те биха могли да дадат на жителите - че желанието да се работи начисто е реалност, не идват ".

В предаването " 12+3 " политологът разяснява, че въпросът с Александър Дунчев " добре ознаменува вътрешнополитическата обстановка в границите на обединението ":
" Ако Кирил Петков и Асен Василев не поддържат народен представител, който излиза с избрани обстоятелства за практики в горския бранш, това ще приказва за цялостната динамичност в държавното управление ".

Според него с войната в Украйна няма почва за политическа неустойчивост у нас.

" Каквото и да е държавното управление на Кирил Петков, то би трябвало да остане на власт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР