Преходните сезони, когато сутрин е зима, следобед е лято и

...
Преходните сезони, когато сутрин е зима, следобед е лято и
Коментари Харесай

20-те АЗ или как да победим емоционалните проблеми: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Преходните сезони, когато заран е зима, следобяд е лято и още веднъж е зима, щом слънцето се скрие, постоянно са време на експлоадиране на прочувствени проблеми, изключително, когато сме изолирани, а това - както доста пъти сме писали, е неестествено за съзнанието и организма положение, което носи контузии, в случай че продължава повече от 10 дни. На решаването на прочувствените проблеми сме посветили днешния лайфхак. Психологически, само че доста елементарен и потребен.
Първата стъпка за решаването на проблемите е:
ДА ОСЪЗНАЕШ
Как се прави най-добре? Опитайте се в диалог с непосредствен човек, с цел да бъдете напълно почтени - той ви познава добре, или най-малко го направете документално в изложение с очи против белия лист, да извършите един доста известен психически тест: лист на 20те АЗ. Това са 20 ваши избрания за себе си на прима виста, без да се замисляте. Първото, което ви хрумне. Второто, което ви хрумне. И по този начин нататък. Честно пред себе си.
Когато създадете този портрет, вие ще бъде наясно първо дали сте източен или западен човек. Единият вид е колективист, другият е индивидуалист. От това ще можете да си отговорите на множеството въпроси, за какво ли когато заменяме тази дума в сходен смисъл използваме като синоним "проблеми ", които образуват вас и живота ви. Така ще стигнете до втората стъпка на решаването на прочувствените проблеми:
ДА ИЗПЛАЧЕШ
Дали в диалог с непосредствен човек, или с Говорещия стол - с утопичен събеседник - в действителност - диалог с вас. И тя естествено води до третата стъпка, а неведнъж сме писали - творчеството лекува най-добре:
ДА ОПИШЕШ
Ценното на писмения отговор, изключително на ръкописния, е
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР