Преходът е завършил, говорим за друго време, в което ГЕРБ

...
Преходът е завършил, говорим за друго време, в което ГЕРБ
Коментари Харесай

Политолог: Махалото отиде в посока, която е полезна за ГЕРБ и ”Възраждане”

" Преходът е приключил, приказваме за друго време, в което ГЕРБ е главната мощ, не са комунистите. Тук приказваме за партия, която доста по-дълго време ръководи от останалите. Имаше къс исторически миг, в който можеше да се случи нещо генерално - той беше изтърван и прахосан. Сега ще чакаме ново струпване ", означи

Динев.

 

По думите му обстановката наподобява по този начин, като че ли е написана от остаряла версия на чатбот.

 

" Проблемът е, че когато не е направено с мисъл, доста ясно проличава какво се цели. Махалото се върна в последните месеци - ГЕРБ са силата, която задава дневния ред, и го задава по метод, че да наподобява, че тя е партията, която само цели да стабилизира страната, а останалите, в случай че не желаят да работят с нея, значи са безотговорни ", разяснява Динев.

 

Той изрече хипотезата, че предлагането за министър председател съставлява мигане към европейските сътрудници и към партиите, които се назовават евроатлантически.

 

" Предложението за събаряне на доверието от основния прокурор в този момент внезапно пристигна по време на събитията с основно настоящо лице Иван Гешев. Таймингът на тези събития наподобяват неслучайни, сюжетът там също наподобява не доста добре изработен ", посочи специалистът.

 

Динев посочи, че формулата за ръководство по-вероятно ще бъде проект Б, което, по думите му, наподобява е бил проектът още от началото.

 

" Ако Българска социалистическа партия се съгласят и отидат дружно с ГЕРБ към ръководство, значи, че те са разбрали, че към този момент няма какво да губят и техните гласоподаватели са се свили до най-верните им почитатели, които даже това биха преглътнали ", добави политологът.

 

Според него при тази обстановка периферията ще се насочи към по-радикални партии като " Възраждане ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР