Преход има и България се е променила. И то към

...
Преход има и България се е променила. И то към
Коментари Харесай

Анастасия Мозер: Слави да се грижи за професията си, политиката е малко по-сериозно нещо

„ Преход има и България се е трансформирала. И то към положително - член е на Европейския съюз и на НАТО… Много се направи за страната и то в един интензивен ритъм, а това е значимо “. Това показа пред Анастасия Мозер, почетен ръководител на „ Обединени земеделци “, основен секретар на Български земеделски народен съюз от 1992 до 1997 година и народен представител в четири следващи национални събрания.

„ Човек би трябвало да се стопира на триумфите, на направеното. България е направила крачки в вярната посока… Демокрацията не е нещо обещано, би трябвало постоянно да се следи за нея и да се пази “. Утре Анастасия Мозер ще показа книга, отдадена на живота ѝ, с създател Драголюб Гаджев.

„ Малка част от всичките преживелици в моя живот са включени в „ Щрихи от един живот в мъчно време “... Всички ме насърчаваха да издам такава книга. В нея има доста обстоятелства, преиначавани до момента в историята. Надявам се, че обективността ще продължи да бъде основният претекст над хората, които пишат историята на България “, показа тя.

Анастасия Мозер изрази наслада, че Йорданка Фандъкова е избрана отново за кмет на София. Според нея Бойко Борисов няма опция, макар че не е идеален, само че „ няма съвършени хора “. А за Слави Трифонов предложи да се грижи за своята специалност като „ един доста забавен водещ “, тъй като „ политиката е нещо малко по-сериозно от това, което някои хора се пробват да създадат “./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР