Преговорите за трансфера на Алваро Мората в Манчестър Юнайтед зациклиха,

...
Преговорите за трансфера на Алваро Мората в Манчестър Юнайтед зациклиха,
Коментари Харесай

Реал изненадващо вдигна цената на Мората, преговорите зациклиха

Преговорите за прехвърлянето на Алваро Мората в Манчестър Юнайтед зациклиха, откакто от Реал Мадрид изненадващо са повишили цената на испанския нападател. Според " Сън " от " Сантиаго Бернабеу " желаят към този момент 79,5 милиона паунда за една от огромните цели на Жозе Моуриньо. Така разликата сред желано и предлагано става прекомерно огромна, защото " алените дяволи " правят оценка Мората на към 60 милиона. Доскоро се твърдеше, че Реал Мадрид желае 70 милиона паунда - с 10 милиона повече от офертата на Манчестър Юнайтед. Това разминаване предполагаше, че може да се стигне до компромис в границите на 65 милиона паунда. Всички тези прогнози са пред неуспех, ако въпросната информация е вярна.

Промяната на позицията на Реал се дължи на обстоятелството, че Зинедин Зидан не желае да се разделя с Мората, в случай че бъдещето на Кристиано Роналдо към момента наподобява нестабилно, а " белите " за момента не могат да договорят звездата на Монако Килиан Мбапе.

Според AS Мората е прекратил прибързано медения си месец на Ибиса и се е завърнал в Мадрид, с цел да се опита да форсира прехвърлянето. Самият футболист желае да бъде състезател на Манчестър Юнайтед преди 8 юли, когато започва предсезонната подготовка на " алените дяволи ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР