Преговорите за Левски приключиха неуспешно Сръбският бизнесмен Драган Шолак излезе

...
Преговорите за Левски приключиха неуспешно Сръбският бизнесмен Драган Шолак излезе
Коментари Харесай

Сделка за ФК "Левски" няма да има


Преговорите за Левски завършиха несполучливо

Сръбският предприемач Драган Шолак излезе с публична позиция, в която разгласи, че договарянията за придобиване на футболен клуб Левски са приключили несполучливо.

„ Във връзка с огромния публичен интерес към евентуалната договорка сред United Group и/или Sport Republic, обвързвана със собствеността на ФК Левски, бих желал да ви осведомявам, че договарянията за придобиване на клуба приключиха несполучливо.

Положихме съществени старания и приложихме цялата си професионална експертиза, с цел да преструктурираме главно задълженията на ФК Левски и да развием постоянен бизнес модел, който да подсигурява резистентен триумф на клуба - както чакат многочислените поддръжници и почитатели на ФК Левски в България. За страдание не постигнахме триумф.

Бих желал да изразя специфичната си признателност към министъра на младежта и спорта госпожа Весела Лечева и българските институции за поддръжката и ангажираността им по време на целия развой ", споделя Драган Шолак, създател и ръководител на Надзорния съвет на United Group, в формалното официално съобщение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР