Преговорите за Брекзит между консерваторите на британската премиерка Тереза Мей

...
Преговорите за Брекзит между консерваторите на британската премиерка Тереза Мей
Коментари Харесай

Преговорите за Брекзит са пред провал, втори референдум е все по-вероятен

Преговорите за Брекзит сред консерваторите на английската премиерка Тереза Мей и опозиционната Лейбъристка партия следва да приключат без съглашение, заяви през днешния ден Ройтерс, цитирайки Би Би Си.

При това състояние Мей и лейбъристкият водач Джереми Корбин ще преминат към втора фаза, която има за цел да се реализира единодушие за процедура от гласувания в Народното събрание в опит да се реализира консенсус, уточни Би Би Си. представена от Българска телеграфна агенция.

Според авторитетния лейбъристки народен представител Хилари Бен, при неуспех на договарянията сред държавното управление и опозицията е евентуално да се стигне до нов референдум за участието на страната в Европейски Съюз.

" Има единствено два вероятни изхода от рецесията към Брекзит: или Народното събрание ще одобри съглашение за излизането от Европейски Съюз, или ще би трябвало още веднъж да се обърнем към английския народ и да го помолим да направи избор. И аз мисля, че вероятността за утвърдителен референдум става по-близка, макар че за това към момента няма болшинство в Народното събрание ", сподели Бен, представен от Би Би Си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР