Преговорите със САЩ за закупуване на нови изтребители Ф-16 продължават.

...
Преговорите със САЩ за закупуване на нови изтребители Ф-16 продължават.
Коментари Харесай

Каракачанов: Преговорите със САЩ за закупуване на нови изтребители продължават

„ Преговорите със Съединени американски щати за закупуване на нови изтребители Ф-16 не престават. Има какво да изпиляваме в изискванията и цените ”, разяснява в Русе вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. 

Той съобщи, че има спекулации, че настояването за понижаване на цената ще бъде за сметка на качествата на самолета и на неговото въоръжение. Каракачанов бе безапелационен, че сходно нещо няма. " Ние сме съобразили нашите финансови благоприятни условия, декларирали сме ги. Когато избрахме Съединени американски щати за евентуален контрагент, от Белия дом имаше увещание, че ще се съобразят с нашите финансови благоприятни условия, само че очевидно това вземане предвид е въпрос на договаряния и диалози ", сподели Каракачанов, представен от Българска телеграфна агенция. 

Той изясни, че договарянията ще продължат, до момента в който се откри онази пресечна точка, която е допустима и за двете страни. 

Каракачанов, който е и ръководител на ВМРО-БНД, разяснява връзките сред сътрудниците в обединението " Обединени патриоти ". 

" Малката коалиция си остава дребна коалиция. Управлението си остава устойчиво. Няма какво да прибавя във връзка с някои рецидиви в някой от сътрудниците ", сподели Каракачанов. 

По мотив на оставката на Цветан Цветанов от всички управителни постове в ГЕРБ, Каракачанов съобщи, че няма табиет да разяснява какво се случва в други партии.

В Русе министърът на защитата следи взаимна подготовка сред формирования на Военноморски сили и чиновници на " Гранична полиция ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР