Преговорите по конкретни политики с Изправи се БГ! Ние идваме!,

...
Преговорите по конкретни политики с Изправи се БГ! Ние идваме!,
Коментари Харесай

ИТН без емоции продължават преговорите с другите партии

Преговорите по съответни политики с " Изправи се БГ! Ние идваме! ", " Демократична България " и Българска социалистическа партия и парламентарната мощ с най-вече депутати - " ИТН " не престават макар изискванията и забележките, които сложиха партията на Христо Иванов и тази на Мая Манолова в сряза и четвъртък.

Това заяви в коридорите на Народното събрание депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

" Ще беседваме на експертно равнище на тематика обучение този следобяд. Надявам се да оставят страстите си на назад във времето и да подходят практично и да вървим към постоянен кабинет ", прикани Балабанов.

" Знаете другояче какво следва ", акцентира още той.

Представителят на " ИТН " отхвърли да уточни съответни персони, които ще влязат в проектокабинета. Определи обаче профила на премиера - " добър експерт ".

" Очакваме поддръжка от партиите, с които постоянно сме водили градивни диалози - " Изправи се БГ! Ние идваме! ", " Демократична България ", добави Балабанов. Той отхвърли партията му да колаборира по какъвто и да е метод с Движението за права и свободи. " Не водим никакви диалози на експертно равнище с Движение за права и свободи. Срещнахме се с тях в духа на професионализма. "

" Нека се дистанцираме от страстите и да забележим какво ще свършим оттук насетне ", прикани депутатът от Има Такъв Народ.

Днес, петък, 30 юли, в 17 часа президентът Румен Радев ще връчи мандата за сформиране на държавно управление на партията на Слави Трифонов. Именно тогава, споделиха от Има Такъв Народ, ще бъде разгласен състава на кабинета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР