Преговорите между Съюза (ХДС/ХСС) и Германската социалдемократическа партия (ГСДП) все

...
Преговорите между Съюза (ХДС/ХСС) и Германската социалдемократическа партия (ГСДП) все
Коментари Харесай

Ново забавяне на преговорите в Гермния, но нямало да завършат с провал

Преговорите сред Съюза (ХДС/ХСС) и Германската социалдемократическа партия (ГСДП) към момента не са довели до пробив в напъните за сформиране на нова огромна коалиция в Берлин, даже и след последния рунд, траял 20 часа, отбелязва националният всекидневник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung, представен от „ Фокус ".

В ранните часове на деня участниците в договарянията оповестиха, че към момента договарят наличието на съдружното съглашение. Трите партии ще се стремят да показват документа в четвъртък. Изцяло изключено е обаче договарянията за нова коалиция да завършат с колапс, както се случи с диалозите за евентуалния „ ямайски " съюз през ноември предходната година.

От редакцията означават, че партиите ще се стремят да избегнат ново отсрочване на крайния период. Не са контрактувани въпросите, засягащи опазването на здравето и пазара на труда.

Според в началото поставения краен период, договарянията трябваше да приключат още в понеделник. След това се очакваше, че във вторник въпреки всичко ще има краен резултат, само че в последна сметка се оказва, че на договарящите им е належащо още време.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР