Преговорите между руския президент Владимир Путин и неговата делегация и

...
Преговорите между руския президент Владимир Путин и неговата делегация и
Коментари Харесай

Какво обсъдиха Путин и Ким?

Преговорите сред съветския президент Владимир Путин и неговата делегация и севернокорейския водач Ким Чен-ун и неговата делегация завършиха, съобщи ТАСС.
 БГНЕС
Преди тази двустранна среща в уголемен състав, се състоя двустранна среща на четири очи сред Путин и Ким. Тя продължи към два часа и след нея двамата водачи я дефинираха като ползотворна, градивна и обстоятелствена. Путин сподели, че на срещата на четири очи е обменил с Ким отзиви за това какво би трябвало да бъде направено за възстановяване на обстановката на Корейския полуостров. Ким сподели, че с Путин са обсъждали способи за спокойно споразумяване на рецесията там.
 БГНЕС
Севернокорейският водач изрази вяра, че градивният и потребен разговор с Путин ще продължи . Путин сподели, че с Ким са обсъждали и историята на двустранните връзки и вероятностите за развиване на двустранните връзки.-->
 БГНЕС
В диалозите в уголемен състав участваха от съветска страна съветският външен министър Сергей Лавров, вицепремиерът Юрий Трутнев, представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съветникът на Путин по интернационалните въпроси Юрий Ушаков, министърът на превоза Евгений Дитрих , министърът за развиването на Далечния изток и Арктика Александър Козлов, заместник-министърът на енергетиката А натолий Яновски и генералният шеф на Руските държавни железници Олег Белозьоров . От севернокорейска страна в диалозите участваха външният министър Й Йон-хо и заместник-външният министър Цой Сон-хи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР