Преговорите между Рома и Манчестър Юнайтед за защитника Крис Смолинг

...
Преговорите между Рома и Манчестър Юнайтед за защитника Крис Смолинг
Коментари Харесай

Преговорите между Рома и Юнайтед са пред провал

Преговорите сред Рома и Манчестър Юнайтед за бранителя Крис Смолинг не престават без триумф.

По-рано през днешния ден Фабрицио Романо заяви за среща сред медиатори на двата клуба, като беше убеден, че “червените дяволи” ще одобряват офертата на “джалоросите” от 16 млн. евро. По-късно обаче неговият сътрудник Джанлука Ди Марцио осведоми, че въпросната среща не е предходна по проект и че в този момент даже има скептицизъм договорката да бъде приключена преди затварянето на трансферния прозорец в понеделник. Преговорите ще продължат, само че са се появили компликации за завършването на прехвърлянето, добавя той.
Meeting right now between Roma and [by intermediaries] for Chris Smalling. The agreement is really close to be completed [new bid around €16m].
Roma are also asking again for Diogo Dalot on loan, Man United want to sell him on a permanent deal.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) Двата клуба цяло лято договарят за 30-годишния защитник, откакто той направи мощен сезон с екипа на “вълците”, където игра като преотстъпен. През предходната акция Смолинг записа 37 мача за Рома във всички шампионати и по този начин убеди “джалоросите” да изискат да го купят за непрекъснато. Междувременно, римляните още веднъж са попитали Юнайтед за наем на десния бек Диого Далот, само че оттова остават непреклонни в желанието си да го продадат, а не да го преотстъпят.
-, frenata per
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР