Преговорите между Манчестър Сити и Рахим Стърлинг за нов договор

...
Преговорите между Манчестър Сити и Рахим Стърлинг за нов договор
Коментари Харесай

Стърлинг и Ман Сити със сериозни разминавания, играчът може и да си тръгне следващото лято

Преговорите сред Манчестър Сити и Рахим Стърлинг за нов контракт са попаднали в задънена улица, оповестява вестник "Гардиън ". Противоречията са по отношение на заплатата на играча, като страните не могат да намерят съгласие.

Английският национал желае да получава по 300 хиляди паунда на седмица или към 15 милиона на година. От Манчестър Сити обаче не са склонни да удовлетворят тези високи финансови условия на Стърлинг, макар че Хосеп Гуардиола упорства играчът да бъде арестуван.

Report: Raheem Sterling, Man City contract talks stall with the 23-year-old's contract set to expire in 2020. https://t.co/1Ixyz26xGB
— NBC Sports Soccer (@NBCSportsSoccer) September 18, 2018
"Няма да крием, че сме удовлетворени от Стърлинг и желаеме да остане при нас. Искаме да го запазим. Моето предпочитание е той да подпише нов контракт. Ръководството знае моята позиция, в този момент е време сътрудниците на играча и клубът да реализират единодушие по въпросите, безапелационен бе Джосеп Гуардиола във връзка неразбирателството.

Актуалното съглашение на Стърлинг с небесносините е до 30-и юни 2020-а година, което дава опция договарянията да бъдат продължени най-малко до края на сезона. Ако зациклянето в договарянията обаче продължи, това може да накара "гражданите " да потърсят покупател за крилото през идващото лято.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР