Преговорите между Барселона и Самуел Умтити за подновяването на договора

...
Преговорите между Барселона и Самуел Умтити за подновяването на договора
Коментари Харесай

Крах в преговорите между Барса и Умтити, Жозе протрива ръце

Преговорите сред Барселона и Самуел Умтити за подновяването на контракта на бранителя са претърпели провал, написа "Mirror ". Британското издание добавя, че управлението на Манчестър Юнайтед мигновено е наострило уши, щом е схванало за неразбирателството сред двете страни.

Следващият в листата за нов контракт с Барселона е Умтити

Мениджърът на "червените дяволи " Жозе Моуриньо от дълго време е хвърлил око на френския бранител. Умтити пък не е дволен от възнагражданието, което му оферират каталунците и по тази причина не желае да подпише новия си контракт с клуба.

В момента Умтити получава 3.5 милиона паунда годишно и желае заплатата му да бъде увеличена на 8 милиона паунда. От Барселона обаче не са съгласни да заплащат сходна сума на футболиста и може би ще опитат да привлекат различен състезател на неговото място.

Клаузата на Умтити тормози Барселона

24-годишният футболист има контракт с Барселона до лятото на 2021 година. Освобождаващата уговорка, която е записана в него е на стойност 60 милиона евро.

Барселона притегли френския бранител от Лион през летния трансферен прозорец на 2016 година.

Иначе каталунците имат желанието да продължат контракта на французина до 2023 година, а освобождаващата уговорка в него да нарасне до внушителните 500 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР